المقادير :
دجاجة مسلوقه وخاليه من العظام ( انا افضل الصدور )
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
الطريقه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
ثم نضع البطاطس ونضرب ..
ثم نضع البيض و الملح و الفلفل و نضرب
ثم نضع البقسماط و نضرب
ممكن تحتاجين شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطي بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا
نشكلها بالشكل الي نبغيه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجيهم في البقسماط ..
ندخلها الثلاجه ربع ساعه و بعدين حمريها في زيت غزير
وعليكم بالعافية